Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Και το Mega μεταδίδει τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας Μετά την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ3, τον ΑΝΤ1, τον Alpha και το Open, σειρά πήρε και το Mega. Θα μεταδώσει τις ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου και της Αναστάσεως από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πειραιά.

Open: Την πορεία προς την Ανάσταση μέσα από εμβληματικά έργα του El Greco "Τα Πάθη" και "Ανάσταση", σε ένα «ταξίδι» στην τέχνη του μεγάλου δημιουργού, παρουσιάζει το Open εδώ και μερικές μέρες. Στοιχεία από εμβληματικούς πίνακες του μεγάλου δημιουργού «ζωντανεύουν» μέσα από εννέα μικρές παραγωγές (IDs) του Open, μία για κάθε ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας, με κορύφωση την Κυριακή του Πάσχα.

Επανέρχεται στον αέρα του ΣΚΑΪ η ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Από τη Δευτέρα του Πάσχα και με καλεσμένους μέσω Ίντερνετ.

Εκτός της επιδότησης των 400 ευρώ για μακροχρόνια ανέργους βρίσκονται πολλοί παλιοί εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, πλέον σε μακροχρόνια ανεργία, κυρίως τεχνικοί και διοικητικοί που έχασαν τη δουλειά τους όταν πτώχευσαν τα μέσα στα οποία εργάζονταν. Καθώς κατά τη διάρκεια της ειδικής διαχείρισης δεν καταβάλλονταν τα ένσημά τους στον ΕΦΚΑ, το σύστημα τους «πέταξε» εκτός και δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ήταν εργαζόμενοι. Και συνεπώς δεν μπορούν να λάβουν κανένα επίδομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL