Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Τεστ από τον ΕΔΟΕΑΠ για τους δημοσιογράφους της πρώτης γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τεστ από τον ΕΔΟΕΑΠ για τους δημοσιογράφους της πρώτης γραμμής

Πεντακόσια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού εξασφάλισε ο ΕΔΟΕΑΠ προκειμένου να καλύψει τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή και βρίσκονται σε κίνδυνο να κολλήσουν τον ιό. Για τη δυνατότητα των δημοσιογράφων να εξετάζονται μέσω του ΕΔΟΕΑΠ, στην περίπτωση που έχουν συμπτώματα και κατόπιν ιατρικής εντολής, ο Οργανισμός ενημέρωσε όλες της εργοδοτικές οργανώσεις των ΜΜΕ προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη τους. Μέχρι χθες μόλις είκοσι δημοσιογράφοι χρειάστηκε να υποβληθούν στο τεστ.

Ακόμη 100 τεστ βρίσκονται επίσης στη διάθεση του ΕΔΟΕΑΠ προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των συνταξιούχων και των ευπαθών ομάδων, επίσης για όσους έχουν συμπτώματα και κατόπιν εντολής γιατρού.

Εν τω μεταξύ, προκειμένου να ξεπεραστεί η σοβαρή βλάβη στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, που πλήττει τις τηλεπικοινωνίες στην ευρύτερη περιοχή του ΕΔΟΕΑΠ (Ιλίσια), ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι ο ΕΔΟΕΑΠ προσωρινά εξυπηρετεί τηλεφωνικά τους ασφαλισμένους, μόνο για ιατρικές υπηρεσίες, στον αριθμό: 210 7264700.

Ο ΕΔΟΕΑΠ υπενθυμίζει ότι για όλες τις διοικητικές υπηρεσίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους: για τον Τομέα Υγείας-Περίθαλψης (ΤΥΠ) στο [email protected] και για τον Τομέα Ασφάλισης και Επικοινωνίας στο email [email protected].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL