Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τους ανθρώπους χωρίς σπίτι επισκέπτεται η κάμερα της εκπομπής «Special Report» απόψε τα μεσάνυκτα ακριβώς, στον ΑΝΤ-1. Ο Αντώνης Φουρλής ερευνά τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που παραμένουν στους δρόμους των πόλεων όταν όλοι «μένουμε σπίτι» για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος Covid-19 σε κέντρο ημέρας αστέγων στον Πειραιά, η εκπομπή «Special Report» ερευνά ποιο είναι το δίχτυ προστασίας των ανθρώπων αυτών από την εξάπλωση του ιού. Στην ίδια εκπομπή ο Τάσος Τέλλογλου παρακολούθησε, επί μήνες, την προετοιμασία νέων Ελλήνων αθλητών που έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Όλες τις Ακολουθίες των αγίων ημερών, τόσο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο όσο και από τη Μητρόπολη Αθηνών, θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 με ζωντανή σύνδεση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, ενώ η ΕΡΤ3 θα μεταφέρει ζωντανά το θείο Πάθος από τον Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Διαγωνισμός για νέους δημοσιογράφους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το πρόγραμμα Youth4Regions απευθύνεται σε φοιτητές δημοσιογραφίας και νέους δημοσιογράφους και έχει σκοπό να τους γνωρίσει τι κάνει η Ε.Ε. στην περιφέρειά τους. Από σήμερα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό και, με βάση την αίτησή τους, θα επιλεγούν 33 νικητές και νικήτριες που θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες για την Εβδομάδα των Δήμων και των Περιφερειών της Ε.Ε. που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020. Εκεί θα παρακολουθήσουν μαθήματα, θα λάβουν καθοδήγηση από καταξιωμένους δημοσιογράφους, θα συνεργαστούν μαζί τους στην αίθουσα σύνταξης και θα επισκεφθούν τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. και μέσα ενημέρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL