Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη στις 22:00 (Video)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα στην αιχμή της επικαιρότητας με έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την πανδημία του COVID-19, με τον Αλέξη Χαρίτση, Γιάννη Μπασκόζο και Ανδρέα Νεφελούδη - Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.avgi.gr

Μέσω Skype πρόκειται να συνδεθεί ο Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να επισημάνει την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ.

Ο Γιάννης Μπασκόζος, εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πρόκειται να μας μιλήσει για την ανταπόκριση των δημόσιων συστημάτων υγείας στην κατάσταση της πανδημίας, για τον παράγοντα της πρωτοβάθμιας υγείας και για τις ευάλωτες ομάδες.

Τέλος, ο Ανδρέας Νεφελούδης, πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας συζητάει με τον Κώστα Αρβανίτη για τον διαφαινόμενο εργασιακό Μεσαίωνα με πρόσχημα την πανδημία.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο