Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Το "Πρώτο Θέμα" παραδέχεται ψευδή ανάρτηση εναντίον του Παύλου Πολάκη...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το "Πρώτο Θέμα" παραδέχεται ψευδή ανάρτηση εναντίον του Παύλου Πολάκη...

Άλλη μία χυδαιότητα από το “Πρώτο Θέμα”, παρότι δεν εκπλήσσει κανέναν, εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα, τη θρασύτητα και την ανηθικότητά της. Το “Πρώτο Θέμα” έγραψε τίτλο το βράδυ της Πέμπτης:

«Κορωνοϊός - Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων»

Με την ίδια θρασύτητα που έγραψε το ανείπωτο, με την ίδια αναίδεια το πήρε πίσω, όταν δέχτηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, εξώδικη διαμαρτυρία από τον Παύλο Πολάκη. Τι κοστίζει να πάρεις πίσω ένα fake news; Μια αυθάδεια; Έκανε λοιπόν «διόρθωση» και πάντως όχι με τον προβλεπόμενο τρόπο από τον νόμο για τη δυσφήμηση. Τα μάζεψε άρον-άρον με την αναίδεια που αρμόζει σε έναν ψεύτη:

«Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: ΄Κορωνοϊός - Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων'. Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά».

Ποια είναι η παραδρομή; Παραδρομή είναι ένας λάθος αριθμός, μια ατυχής λέξη, έστω μια λάθος πληροφορία. Εδώ μιλάμε για φαντασία. Για δημιουργία, κάτι πέρα από τη στρέβλωση, πέρα και από την παρερμηνεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL