Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  «Μέτωπο» με τους σκιτσογράφους ανοίγει η κυβέρνηση. Με ανακοίνωση χαρακτηρίζει ως χυδαιότητα δύο σκίτσα του Γιάννη Δεμερτζόγλου, ενός από τους πιο διεισδυτικούς σκιτσογράφους της χώρας, που...

 

«Μέτωπο» με τους σκιτσογράφους ανοίγει η κυβέρνηση. Με ανακοίνωση χαρακτηρίζει ως χυδαιότητα δύο σκίτσα του Γιάννη Δεμερτζόγλου, ενός από τους πιο διεισδυτικούς σκιτσογράφους της χώρας, που δημοσίευσε ο Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr. Το ένα σκίτσο καυτηριάζει τη μη διεξαγωγή τεστ για τον Covid-19 και το δεύτερο τα μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν σε περικοπή 50% των μισθών. Από επικοινωνιακής πλευράς, καλύτερα να τα βάζεις με τον Κούλογλου και τον Δεμερτζόγλου, παρά να υποχρεωθείς να δώσεις απαντήσεις για όλα αυτά... «Η μπάλα στην εξέδρα» ονομάζεται.

Σκίζει η ΕΡΤ με τις λειτουργίες Μια κοινωνική ανάγκη πολλών ανθρώπων, την παρακολούθηση της θείας λειτουργίας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ικανοποιούν η ΕΡΤ, ο ΑΝΤ1 και ο Alpha τις τελευταίες ημέρες. Η ΕΡΤ όμως φαίνεται ότι μαζεύει τους περισσότερους πιστούς. Η λειτουργία την ημέρα του Ευαγγελισμού, το πρωί 8 - 10.15 π.μ., συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον και έφτασε να ξεπεράσει σε μια δεδομένη ώρα το μερίδιο 15%, όταν το συνολικό μερίδιο της ΕΡΤ κυμαίνεται γύρω στο 6%.

Εν τω μεταξύ, και ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας σήμερα το απόγευμα για την ακολουθία των Χαιρετισμών, ώρα 4.15 - 5.15 μ.μ., και την Κυριακή το πρωί 7.45 - 9.30 μ.μ.

Μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου θα μεταδώσει η ΕΡΤ2 λίγο πριν από την έναρξη των Δ’ Χαιρετισμών το απόγευμα σήμερα, ώρα 6.45 μ.μ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις