Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Αλέξη Παπαχελά, μας λείπεις"

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις στην "Καθημερινή" για την απουσία του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού. Όπως γράφει ο Αθ. Έλλις,...

Συγκινητικό ήταν το σημείωμα του δημοσιογράφου Αθανάσιου Έλλις στην "Καθημερινή" για την απουσία του διευθυντή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος περνάει τη δοκιμασία του κορωνοϊού.

Όπως γράφει ο Αθ. Έλλις, μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας εξετάστηκε το προσωπικό για κορωνοϊό και σχεδιάστηκε η εξ αποστάσεως εργασία. Η συντριπτική πλειονότητα αρνητικοί, ο διευθυντής Αλέξης Παπαχελάς θετικός στον ιό, είχε όμως προλάβει να οργανώσει την τηλεργασία. Όπως γράφει:

«Το μόνο που λείπει από τον παραγωγικό ιστό της εφημερίδας είναι ο διευθυντής. Πριν από λίγες ημέρες ευχαριστούσε τα στελέχη γιατί 'τα έδωσαν όλα', τους συνιστούσε ψυχραιμία και τους ζητούσε να σκεφθούν 'τι άλλο χρειάζεται για να βγαίνει η εφημερίδα, πρακτικά'. Η απάντηση είναι: Τίποτα. Εκτός από τον διευθυντή της».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις