Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επανέρχεται ο 105,5 Στο Κόκκινο

Θετικά σχόλια για το νέο πρόγραμμα

Πολύ καλά σχόλια ακούει ήδη ο 105,5 Στο Κόκκινο για το νέο του πρόγραμμα, που επισπεύστηκε, αλλά και προσαρμόστηκε καταλλήλως στις ανάγκες ενημέρωσης εν μέσω πανδημίας.

Και δεν είναι μόνο η αξιολόγηση «συμπαγές πρόγραμμα» από τον Δημήτρη Κανελλόπουλο του e-tetradio και της "Εφ.Συν.", είναι και όλοι εκείνοι που στέλνουν μηνύματα για παλιές αγαπημένες φωνές, όπως οι Κυρίτσης - Τσέκερης ή ο Κώστας Αρβανίτης, ή για νέες συνεργασίες, όπως αυτή με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Ανδρέα Πετρόπουλο, ή ακόμη για την ενίσχυση αγαπημένων εκπομπών, όπως η δίωρη πλέον του Χρυσόστομου Λουκά και της Τζούλης Τσίγκα.

Όπως μας λέει ο ρ/σ Στο Κόκκινο, «επιλέγει να παρακολουθεί ακόμα πιο στενά τις εξελίξεις, να ελέγχει την εξουσία για τις πράξεις ή τις παραλείψεις της, να ενημερώνει και να ενημερώνεται για όσα υπογραμμίζει η επιστημονική κοινότητα. Στόχος να αποτελέσει το στήριγμα της κοινωνίας που δεν εφησυχάζει, αλλά και δεν τρομοκρατείται».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις