Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Όλη η TV ένα μεγάλο «Αρχονταρίκι» Στην... αρένα των Θείων Λειτουργιών μπαίνει και ο Alpha από αύριο, 25η Μαρτίου, μετά την ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1. Από την TV της κατσαρόλας, στην TV της εκκλησίας. Χωρίς...

 

Όλη η TV ένα μεγάλο «Αρχονταρίκι» Στην... αρένα των Θείων Λειτουργιών μπαίνει και ο Alpha από αύριο, 25η Μαρτίου, μετά την ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1. Από την TV της κατσαρόλας, στην TV της εκκλησίας.

Χωρίς Ελένη Μενεγάκη χθες στον Alpha, όπως ανακοινώθηκε, «προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής».

Εξετάσεις για τον κορωνοϊό γίνονται και στους εργαζόμενους στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, μετά το θετικό τεστ του Γιάννη Πρετεντέρη. Ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτησή του στο Twitter.

Special Report Πόσο «θωρακισμένη» ήταν η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει αυτόν τον αόρατο εχθρό που απειλεί να τινάξει στον αέρα τα υγειονομικά συστήματα ακόμη και των πιο προηγμένων κρατών; Ο Αντώνης Φουρλής και η κάμερα του «Special Report» ταξιδεύουν στην Πάτρα και την περιοχή της Αμαλιάδας. Τι επιφυλάσσει, λοιπόν, το μέλλον για την οικονομία της Ελλάδας; Ο Τάσος Τέλλογλου αναζητά τις πρώτες απαντήσεις από στελέχη της κυβέρνησης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις