Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χωρίς αντικείμενο οι αθλητικογράφοι

Μετά τις ακυρώσεις μεγάλων διοργανώσεων

Χωρίς αντικείμενο αφήνει τον αθλητικό Τύπο, αλλά και τους εξειδικευμένους αθλητικούς ιστότοπους η ακύρωση όλων των αθλητικών διοργανώσεων σε όλο τον κόσμο λόγω του κορωνοϊού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χάνεται το βασικό αντικείμενό τους, η αθλητική - αγωνιστική επικαιρότητα.

Ακόμα μεγαλύτερο θέμα αντιμετωπίζει η συνδρομητική τηλεόραση, Cosmote και Nova, λόγω της ακύρωσης των διοργανώσεων, καθώς, παρά τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει για premium αθλητικό περιεχόμενο μπάσκετ και ποδοσφαίρου (Superleague, Euroleague, Champions League κ.ά.), δεν μπορούν να μεταδώσουν αγώνες. Πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για ακύρωση των συμβάσεων με 20 αθλητικούς συντάκτες από σταθμό μετά την ακύρωση του Euro 2020.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες η ύλη αθλητικών εφημερίδων και sites περιστρέφεται γύρω από την ειδησεογραφία περί τον κορωνοϊό, ενώ η αθλητική ειδησεογραφία περιορίζεται σε πληροφορίες περί μετεγγραφών, μηνύματα αθλητών ή σε ρεπορτάζ για τη ΔΟΕ.

Η κατάρρευση της αγωνιστικής επικαιρότητας αφαιρεί εντελώς το αντικείμενο από τις στοιχηματικές εφημερίδες και τα site, τα οποία τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται με αγώνες στην... Αγκόλα, την Γκάμπια και τη... Νιγηρία.

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις