Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θεία λειτουργία και στον ΑΝΤ-1

Από αυτή την Κυριακή

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών δεν έχουν τέλος και η φαντασία τρέχει πολύ μπροστά. Ο ΑΝΤ-1 ανακοίνωσε ότι θα μεταδίδει τη Θεία Λειτουργία μπαίνοντας στα χωράφια της ΕΡΤ και διεκδικώντας τους τηλεθεατές μεγάλης ηλικίας που συνήθως παρακολουθούν το εκκλησιαστικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, ο πρόεδρος του ΑΝΤ-1 Θ. Κυριακού δέχθηκε τις ευχαριστίες του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΝΤ-1, στηρίζει την πρόσφατη οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους και συγχρόνως, δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, θα καλύψει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών την Παρασκευή το απόγευμα 5-6 και την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία την Κυριακή το πρωί 7.45 - 9 σε απευθείας σύνδεση από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις