Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προς αναστολή έκδοσης η εφημερίδα «Νέα Σελίδα»;

Αν και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, βέβαιο θεωρείται ότι η εφημερίδα Νέα Σέλιδα του Ομίλου Λιβάνη θα αναστείλει την έκδοση της και δεν θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ήδη, οι εργαζόμενοι έχουν φύγει από τα γραφεία, από το απόγευμα της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου, μετά από μήνυμα της διεύθυνσης της εφημερίδας, καθώς, όπως έγινε αντιληπτό, η Κυριακάτικη εφημερίδα δεν πρόκειται να εκδώσει άλλο φύλλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από τον μέτοχο της εταιρείας την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών. Ανησυχία εκδηλώνεται και για τους όρους της αναστολής έκδοσης, την καταβολή των χρεωστούμενων από δεδουλευμένα, επιδόματα αδείας κλπ.

Η εφημερίδα απασχολεί περισσότερους από 40 εργαζόμενους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με καθυστέρηση στις πληρωμές. Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν ορισμένες φορές, όμως το πρόβλημα λυνόταν, παράλληλα πάντως με φημολογία περί «κλεισίματος» της εφημερίδας.

Η εφημερίδα εκδόθηκε τον Ιούνιο 2017 και έχει κλείσει δύο χρόνια και οκτώ μήνες ζωής.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο