Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.3°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.2°C14.7°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.5°C17.7°C
3 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C12.9°C
0 BF 71%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ιστορία στο Κόκκινο: Όχι νοσταλγία για τα 60’s Μια διαφορετική ανάγνωση στη μεταβατική δεκαετία του 1960, η οποία έχει προλάβει εξιδανικευμένες διαστάσεις, επιχειρεί το βιβλίο «Οι καταραμένοι, σπαράγματα κοινωνικής ιστορίας, αντίδοτο στη νοσταλγία του εξήντα» (εκδόσεις Οκτώ, 2019). Ο συγγραφέας συνομιλεί με την Αγγελική Χριστοδούλου την Κυριακή, ώρα 1 το μεσημέρι Στο Κόκκινο 105,5 και περιγράφει ανέγγιχτες όψεις της ελληνικής κοινωνίας των 60’s: μια οδυνηρή καθημερινότητα με αυτόχειρες, μικροαπατεώνες, εγκλήματα τιμής, ερωτικά πάθη, με υποθέσεις ασέλγειας και παιδεραστίας, ακόμα και με τα πάθη και τις ακρότητες που γεννούν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, προσπαθώντας παράλληλα να αποκαταστήσει την πλημμυρίδα νοσταλγίας για το εξήντα.

Τον Χάρη Ρώμα υποδέχεται στο στούντιο ο Νίκος Χατζηνικολάου την ερχόμενη Δευτέρα στις 11.45 στον ΑΝΤ1. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, ο ηθοποιός ξεδιπλώνει τη ζωή του: οι σπουδές στην Ιατρική, ο άγνωστος γάμος και η διαδρομή από την κρατική τηλεόραση μέχρι τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς «Το καφέ της Χαράς».

Νέες ιστορίες από το “Vice” Με νέα ντοκιμαντέρ επιστρέφει το “Vice” στον ANT1 από απόψε το βράδυ μετά τα μεσάνυκτα στη 1.30 και από το Διαδίκτυο, αγγίζοντας καθημερινά θέματα και καταγράφοντας τις προσωπικές ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων. Η κλιματική αλλαγή και επίδρασή της στην υγεία μας. Η παραγωγή και εξαγωγή του ελαιόλαδου και η συμβολή του στην ελληνική οικονομία. Παιδιά Ρομά της Μυτιλήνης. Ιστορίες ανθρώπων που μετά από ατύχημα χρειάστηκε να βάλουν πρόσθετα μέλη. Ένας Έλληνας DJ που κάνει τεράστια επιτυχία στη Βραζιλία. Το πρώτο ελληνικό κοινόβιο στο Σαρακήνικο της Ιθάκης από μια ομάδα Γερμανών. Η ιστορία κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL