Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Συλλογική Σύμβαση διεκδικούν στο Open Σε αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκονται οι εργαζόμενοι τεχνικοί του Open. Με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης απέρριψαν την πρόταση της διοίκησης για αύξηση στους μισθούς τους (άγνωστο ακόμη σήμερα το ύψος της) μέσω ατομικών συμβάσεων και διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους, όπως αυτό είχε διατυπωθεί εξαρχής, στη συλλογική σύμβαση εργασίας. Στο πλάι τους βρίσκονται το Σωματείο τους (ΕΤΙΤΑ), η Ομοσπονδία (ΠΟΣΠΕΡΤ) και το ΕΚΑ.

Νοσταλγία και από την ΕΡΤ Ζήλεψε από το νοσταλγικό, vintage πρόγραμμα του Mega η ΕΡΤ και έδειξε τις δυνατότητες της. Τι κι αν το Mega μεταδίδει εκπομπές από τα '90 και τα '00, η ΕΡΤ έχει ακόμη παλαιότερα προγράμματα, από τα '80. Από την επόμενη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα μεταδίδει τη σειρά «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», παραγωγής 1985. Σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο του Κώστα Παπαπέτρου. Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Κώστας Ευριπιώτης, Μαρίνα Ρώμα, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Ολύνα Ξενοπούλου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Παύλος Χαϊκάλης, Νένα Μεντή κ.ά.

Στον «Ελεύθερο Τύπο» Δεκαοκτώ επεισόδια της σειράς «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται», από το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, παραγωγής 1975, παραχώρησε η ΕΡΤ στον «Ελεύθερο Τύπο» προς εκμετάλλευση, έναντι 10.500 ευρώ.

Στιγμιότυπα από τους αγώνες των τεσσάρων ΠΑΕ, των οποίων η ΕΡΤ διατηρεί τα δικαιώματα (Λαμία, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός) παραχώρησε η διοίκηση στο Mega μετά από αίτημα της Άλτερ Έγκο. Το τίμημα είναι 2.800 ευρώ ανά αγώνα, ενώ το Mega δεσμεύεται να τα μεταδίδει μετά τις 10.30 μ.μ..

Τον Γιάνη Βαρουφάκη φιλοξενεί ζωντανά στο στούντιο ο Παύλος Τσίμας στην εκπομπή «Αποτύπωμα», απόψε στις 11.15, στον ΣΚΑΪ.

Ο Χάρης Βαρθακούρης εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και αναλαμβάνει την παρουσίαση των ζωντανών επεισοδίων του «Big Brother».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL