Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ2 22.00

Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

Ο Τζεπ είναι ένας 65χρονος, κομψός, φλεγματικός άντρας, γοητευτικός κι ερωτεύσιμος ακόμα, ένας επιτυχημένος συγγραφέας τού ενός βιβλίου, γνωστός δημοσιογράφος και κοσμικός. Ζει στη Ρώμη και απολαμβάνει κάθε ομορφιά της: κάνει βόλτα στην πόλη με τη μαγική ιστορία, λουσμένη στον καλοκαιρινό ήλιο, μπαινοβγαίνει στα ομορφότερα σπίτια που στέγασαν τις τέχνες με την ίδια ευκολία που περνάει το βράδυ του στο στριπτιζάδικο ενός παλιού φίλου, πηγαίνει σε ξέφρενα πάρτι και διοργανώνει, ως τέλειος οικοδεσπότης, συγκεντρώσεις στο μοναδικό σπίτι του με το μπαλκόνι που αγγίζει το Κολοσσαίο.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται στο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής του, νιώθει τον χρόνο να τον πιέζει να αξιολογήσει όσα πέρασε κι όσα κατάφερε έως τώρα. Καμουφλάρει τη δυσφορία του με κυνισμό, που τον κάνει να βλέπει τον κόσμο με πικρόχολο σαρκασμό. Μπορεί να ξεπεράσει τη βαθιά αποστροφή του για τον εαυτό του και τους άλλους σε μια πόλη της οποίας η εκθαμβωτική ομορφιά παραλύει; Ιταλική παραγωγή 2013 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Πάολο Σορεντίνο, έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία, μεταξύ των οποίων Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. Παίζουν: Τόνι Σερβίλο, Κάρλο Βερντόνε, Σαμπρίνα Φερίλι.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 01.00

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Αστυνομικό θρίλερ, συμπαραγωγής Ισπανίας- Γαλλίας 2014. O Ελ Νίνο, ένα νεαρό αγόρι που ζει στη χερσόνησο του Γιβραλτάρ, δουλεύει επισκευάζοντας κάθε είδους μηχανές, ξηράς και θαλάσσης. Όταν θα γνωρίσει τον Ελ Κόμπι, έναν νεαρό μουσουλμάνο, θα δεχθεί την πρότασή του να βγάλει πολλά χρήματα, μεταφέροντας ναρκωτικά από την Αφρική στην Ισπανία με ένα δυνατό σκάφος. Η αστυνομία όμως βρίσκεται σύντομα στο κατόπι του. Παίζουν: Λουίς Τοσάρ, Σέρζι Λόπεζ, Χεσούς Κάστρο.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ2 22.00

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΡΕΝΤΛ

Βιογραφικό - ιστορικό δράμα, συμπαραγωγής Ουγγαρίας - Αυστρίας - Δ. Γερμανίας 1985, σε σκηνοθεσία Ίστβαν Ζάμπο. Ο Άλφρεντ Ρεντλ, ένα αγόρι φτωχικής καταγωγής, με παρέμβαση του αυτοκράτορα Φραντς Γιόζεφ, εισάγεται στη στρατιωτική ακαδημία. Εκεί, διακρίνεται για τις ικανότητές του και την πίστη του στο στέμμα της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας, αλλά παράλληλα συνειδητοποιεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο για να αναρριχηθεί στην ιεραρχία. Ενώ το τέλος της αυτοκρατορίας πλησιάζει, θα έλθει αντιμέτωπος με τον μηχανισμό που ο ίδιος οικοδόμησε.

ΠΕΜΠΤΗ STAR 23.30

Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ

Αστυνομική περιπέτεια βρετανικής-σουηδικής-αμερικανικής συμπαραγωγής 2017. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα για μια απλή, φαινομενικά, δολοφονία κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Ένας serial killer παίζει διεστραμμένα παιχνίδια και ο Χάρι Χόλε καλείται να μπει στο μυαλό του. Παίζουν:  Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κ. Σίμμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάρλοτ Γκένσμπουργκ, Κλόι Σεβινί, Βαλ Κίλμερ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ3 00.00

ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ

Δραματική ταινία ιταλο-αλβανικής παραγωγής 2015. Προκειμένου να ξεφύγει από το πεπρωμένο της υπηρέτριας στην Αλβανία, η Χάνα επικαλείται τον εθιμικό νόμο Κανούν και δίνει όρκο αιώνιας παρθενίας, ώστε να ζήσει ελεύθερα όπως οι άνδρες. Χρόνια αργότερα, τα αλβανικά βουνά μοιάζουν με φυλακή. Ταξιδεύει στην Ιταλία και σταδιακά ξεκινάει να νιώθει τον ίλιγγο του να ανακαλύπτεις το σώμα σου και να αγγίζεις άλλα σώματα. Σκηνοθεσία: Λάουρα Μπισπούρι. Παίζουν: Άλμπα Ρορβάκερ, Φλόνια Κοντέλι, Λαρς Έιντινγκερ.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ2 23.00

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Ψυχολογικό δράμα - θρίλερ, συμπαραγωγής Ιταλίας- Γαλλίας 2015, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο. Παίζουν: Τίλντα Σουίντον, Ρέιφ Φάινς, Ντακότα Τζόνσον. Η θρυλική τραγουδίστρια της ροκ αναρρώνει μετά από μια επέμβαση σ’ ένα μικρό νησί της Ιταλίας μαζί με τον σύντροφό της Πολ. Τις διακοπές τους θα διακόψει o διάσημος παραγωγός και παλιός έρωτας της Μαριάν, Χάρι, που φτάνει στο νησί με την 22χρονη κόρη του Κρίστι. Ξαφνικά, όλοι θα μπουν σε μια δίνη ζήλιας και πάθους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL