Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Οι αποκαλύψεις Τέλογλου για τον Βόλο στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ Η Αικατερίνη Παπανάτσιου και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, με αφορμή αποκαλύψεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Special Report” του δημοσιογράφου Τ. Τέλογλου για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στον Βόλο, κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετρήθηκε υπέρβαση των ορίων αέριας ρύπανσης (συγκέντρωσης σωματιδίων PM 2,5) μία στις τρεις ημέρες! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να μάθουν α) Ποια άμεσα μέτρα πρόκειται να ληφθούν ώστε να γίνει ακριβής καταγραφή της αέριας ρύπανσης στον Βόλο και να ταυτοποιηθούν οι πηγές ρύπανσης και β) Τι μέτρα έχουν ληφθεί έως σήμερα και ποιες πρωτοβουλίες πρόκειται να αναληφθούν για τον περιορισμό εκπομπών μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα του Βόλου, τα οποία, σύμφωνα με παγκόσμιες μελέτες, ενέχονται στην πρόκληση σημαντικών καρδιαγγειακών και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η «σχεδία» στα χέρια των διαφημιζόμενων Στη δράση «Πωλητής μία ώρα» του περιοδικού δρόμου «σχεδία» συμμετείχε ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου». Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2020, μέλη της διοίκησης και στελέχη του Συνδέσμου, φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και για μία ώρα κάθε μέρα έγιναν η φωνή της «σχεδίας». Ο πρόεδρος του ΣΔΕ Γρηγόρης Αντωνιάδης συνέδεσε την ενέργεια με την έννοια της εταιρικής υπευθυνότητας και σημείωσε ότι «οι επιχειρήσεις είναι ανάγκη να πάρουν θέση για τα σημαντικά ζητήματα της εποχής μας».

Ο Δημήτρης Βίτσας, αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, είναι ο καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη το Σάββατο το μεσημέρι, ώρα 12.30 στην ΕΡΤ1. Ο Δ. Βίτσας μιλάει για τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό-προσφυγικό και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL