Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Στα δικαστήρια για την ΕΡΤ Open
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα δικαστήρια για την ΕΡΤ Open

Κατηγορούμενος για τη λειτουργία του ERT Open ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης. Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ καλείται να παρουσιαστεί στις 24 Φεβρουαρίου ενώπιον του Θ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για το «κατ’ εξακολούθηση τελεσθέν έγκλημα της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού 106,7 FM ΕΡΤ - Open Radio χωρίς άδεια ίδρυσης, εγκατάστασης ή λειτουργίας».

Πρόκειται για τον ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει από το 2013, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε την ΕΡΤ, και στη συνέχεια, μετά την ίδρυση της Δ.Τ. και της ΝΕΡΙΤ, που κράτησε όρθιο το ηθικό των απολυμένων της ΕΡΤ.

Το κλητήριο θέσπισμα εξεδόθη από την Εισαγγελία Αθηνών εναντίον του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, μάλιστα με χειρόγραφη σημείωση «Όπως προσδιορισθεί ταχέως». Σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ, η κλήση έγινε «μετά από καταγγελία του γνωστού Παπαουλάκη της ΕΕΤΤ -ήταν αυτός που κατέβασε στις 11 Ιουνίου 2013 τους πομπούς της ΕΡΤ κατ’ εντολήν της τότε κυβέρνησης και της Digea, σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου και της Ν.Δ.».

Ο Π. Καλφαγιάννης καταγγέλλει παλαιότερη δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη, ως αρχηγού τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι «στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ, που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Ν.Δ., προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL