Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Γιώργος Νταλάρας στο κανάλι της Βουλής «Κατάθεση ψυχής» είναι ο τίτλος της νέας μουσικής σειράς, από το κανάλι της Βουλής, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπαλαχούτης και κάνει πρεμιέρα αύριο Κυριακή στις 2 το μεσημέρι με καλεσμένο τον Γιώργο Νταλάρα. Η σειρά περιλαμβάνει ιστορίες και αφηγήσεις ξεχωριστών ανθρώπων του τραγουδιού, όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Μαρία Φαραντούρη, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Χρήστος Λεοντής, ο Κώστας Χατζής, ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Χρήστος Νικολόπουλος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Μαριανός.

Ο Γιούνκερ μιλάει στον Παπαχελά Την Κυριακή στις 11.30 ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μιλάει στον Αλέξη Παπαχελά για την ελληνική κρίση: τις προειδοποιήσεις επί Κώστα Καραμανλή, τις πιέσεις των Γερμανών, το δημοψήφισμα του 2015, το Plan B της Ευρώπης. Ο Γιούνκερ περιγράφει πόσο κοντά βρέθηκε η Ελλάδα στο Grexit, το παρασκήνιο της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, τις αντιδράσεις που προκάλεσε το δημοψήφισμα του 2015, αλλά και το Σχέδιο Β που είχε ετοιμάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από το ευρώ.

Κυριακή, ξημερώματα Δευτέρας τα Όσκαρ Η Cosmote TV μεταδίδει απευθείας την 92η τελετή απονομής των Όσκαρ, ώρα 3 μετά τα μεσάνυκτα. Ο σχολιασμός από τους απεσταλμένους στο Λος Άντζελες Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Πριν από την έναρξη της τελετής οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Oscar's night» αφιερωμένη στα Όσκαρ, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL