Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Στη μνήμη του Γιάννη Τσεκλένη, του κορυφαίου Έλληνα σχεδιαστή, η ΕΡΤ2 μεταδίδει σήμερα το πρωί στις 10.30 τη συνέντευξη που παραχώρησε, στα 82 του χρόνια, στην εκπομπή "Μονόγραμμα". Ο Τσεκλένης αυτοβιογραφείται και περιγράφει την πορεία του από το κατάστημα με υφάσματα του πατέρα του μέχρι τον σχεδιασμό ρούχων από τον ίδιο, την έξοδό του στην Αμερική και στη συνέχεια την ίδρυση εργοστασίου κατασκευής των δημιουργιών του στο Μαρκόπουλο. Μιλάει επίσης για το μελάνωμα που παρουσιάστηκε στο αριστερό του χέρι, αλλά και τη διδασκαλία του σε νέους Έλληνες σχεδιαστές.

Έξι μήνες διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ ο Γ. Λιάγκας με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη. Η υπόθεση αφορά τα εμετικά σχόλια, που είχαν προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων προ μηνών, για τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από συμφοιτητή της.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο αθλητικογράφος Βαγγέλης Μπραουδάκης από το γραφείο Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη. Είχε προηγηθεί καταγγελία του ΠΑΟΚ ότι το βράδι της Τετάρτης συναντήθηκε με στελέχη του Ολυμπιακού. Ο Μπραουδάκης διέψευσε ότι έγινε τέτοια συνάντηση και παραιτήθηκε για να αποδείξει το δίκιο του και να μην επιβαρύνει την κυβέρνησή του.

Αναδρομικά στην ΕΡΤ Την ικανοποίησή της εκφράζει η ΕΣΗΕΑ για την καταβολή από την ΕΡΤ των χρημάτων που οφείλονταν σε μέρος των δημοσιογράφων από το 2014 και καλεί τον Ειδικό Διαχειριστή να προχωρήσει και στην καταβολή των υπερωριών του διαστήματος 2012-13.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL