Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η πίτα της «Αυγής» και του Κόκκινου το Σάββατο Τους αναγνώστες, τους ακροατές και τους φίλους τους καλούν η "Αυγή" και το Κόκκινο για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το πάρτι, με θέμα «Ένα Κόκκινο πάρτι ώς την Αυγή» θα γίνει στον πολυχώρο Σπούτνικ, οδός Κεραμεικού 46, το ερχόμενο Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020. Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 το βράδυ.

Μια βδομάδα αργότερα το Mega Την παραπάνω Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα εκπέμψει στις τηλεοπτικές οθόνες το νέο MEGA υπό τον Β. Μαρινάκη. Αυτό είπε στους εργαζόμενους στο υπό διαμόρφωση κανάλι ο διευθυντής Ειδήσεων Σταμάτης Μαλέλης με την ευκαιρία της τελετής για την κοπή της πίτας. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν είναι βέβαιος για την ακριβή ημερομηνία εκπομπής.

Παρατράγουδα ΠΑΟΚ Την αποπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Σαντοριναίου, μετά την ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο fb, ζητάει ο ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ. Στην ανάρτησή του ο αθλητικογράφος ανέφερε: «Αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της τετραετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ». Ο ίδιος αργότερα απάντησε ότι έκανε χιούμορ.

Εκπομπή έρευνας στον ΑΝΤ-1 Μεγάλες έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο υπόσχεται ο ΑΝΤ-1 με τη νέα εκπομπή που παρουσιάζουν ο Τάσος Τέλογλου και ο Αντώνης Φουρλής, κάθε Τρίτη βράδυ, από 11 Φεβρουαρίου.

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη του Νίκου Κούρκουλου, που προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1974, στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερς», ψηφιοποιήθηκε και βρίσκεται αναρτημένη στο Αρχείο της ΕΡΤ, προσβάσιμη σε όλους. Στη συνέντευξη, που αναρτήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, μιλάει για το Θέατρο Κάππα, που άνοιξε εκείνη τη χρονιά, για το θέατρο κατά τη διάρκεια της επταετίας, για τη συνεργασία του με τη Μελίνα Μερκούρη στο μιούζικαλ «Ίλια Ντάρλινγκ» και τα σχέδιά τους να ξαναβρεθούν στη σκηνή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL