Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αφιέρωμα στον 105,5 Στο Κόκκινο: 40 χρόνια χωρίς τον Στρατή Τσίρκα

Ο 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ τιμά τη μνήμη του μεγάλου μας λογοτέχνη Στρατή Τσίρκα, με ένα αφιέρωμα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, ημέρα που συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από τον θάνατό του.

Στο στούντιο, από τις 5.00 το απόγευμα, στην εκπομπή «Πολιτιστικές Παράλληλοι», ο Μανόλης Πολέντας, ο Θανάσης Μήνας και η κριτικός λογοτεχνίας Μικέλα Χαρτουλάρη συζητούν για τον Στρατή Τσίρκα και το έργο του.

Παρεμβαίνει τηλεφωνικά ο αναπληρωτής καθηγητής νεοελληνικής φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιάννης Παπαθεοδώρου.

Δύο ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ισάριθμες σειρές από την τριλογία «Ακυβέρνητες Πολιτείες», έργο-σταθμό της μεταπολεμικής πεζογραφίας, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος.  

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις