Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι ο καλεσμένος του Π. Τσίμα στην εκπομπή «Αποτύπωμα» απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΪ, ώρα 11.00. Πέντε χρόνια από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ο πρώην...

Ο Γιάννης Δραγασάκης είναι ο καλεσμένος του Π. Τσίμα στην εκπομπή «Αποτύπωμα» απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΪ, ώρα 11.00. Πέντε χρόνια από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και σήμερα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το δραματικό πρώτο εξάμηνο του 2015, το χθες, το σήμερα και το αύριο. Αμέσως μετά, ο Π. Τσίμας υποδέχεται τον Ευ. Βενιζέλο, με τον οποίο συζητά για τα ελληνοτουρκικά.

Μεγάλες τεχνικές δυνατότητες και μέσα διαθέτει η ΕΡΤ Με ρεπορτάζ εμπλουτισμένο με πανοραμικές λήψεις από drone που χειρίζεται εξειδικευμένο προσωπικό, κάλυψε η ΕΡΤ την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Έξω από το ΣτΕ είχε στηθεί ενιακάμερο van, το οποίο έδινε εικόνα από τη θεσμική ενημέρωση της κυρίας Σακελλαροπούλου από τα μέλη του προεδρείου της Βουλής και στη συνέχεια από τη δήλωση της ίδιας της νέας Προέδρου.

Στα δικαστήρια, όπως όλα δείχνουν, θα λύσουν τις διαφορές τους οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο ΣΚΑΪ. Ενώ οι εκπομπές για τη νέα σεζόν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, οι μεν "Αρβύλα" μιλούν μέσω της δικηγόρου τους, ο δε ΣΚΑΪ μέσω ανακοινώσεων Τύπου. Όλοι έχουν εμπιστοσύνη πάντως στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ετήσιες ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 15% μπορούν να προμηθευτούν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ και τα μέλη της οικογένειάς τους, μετά από συμφωνία ΕΣΗΕΑ - ΟΑΣΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΣΗΕΑ έως τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, καθώς οι κάρτες θα έχουν ισχύ από 1η Μαρτίου. Η ετήσια κάρτα των 330 ευρώ για όλα τα μέσα πλην διαδρομών στο αεροδρόμιο κοστίζει με την έκπτωση 281 ευρώ και η κάρτα των 490 ευρώ, περιλαμβανομένου του αεροδρομίου, κοστίζει 417 ευρώ.

Αγγέλα Νταρζάνου

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις