Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Το ποδόσφαιρο στην Παλαιστίνη Την προσπάθεια της αναγνώρισης του κράτους της Παλαιστίνης μέσω του ποδοσφαίρου και πώς κατάφερε το ίδιο το άθλημα να ανθίσει μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες,...

Το ποδόσφαιρο στην Παλαιστίνη Την προσπάθεια της αναγνώρισης του κράτους της Παλαιστίνης μέσω του ποδοσφαίρου και πώς κατάφερε το ίδιο το άθλημα να ανθίσει μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας ένα «όχημα διαφυγής» σε πολλούς ανθρώπους, αφηγείται η αθλητική εκπομπή του ΑΝΤ-1, με τους Γιώργο Λέντζα και Άγγελο Γιακουμίδη. Απόψε στις 23.45 παρουσιάζεται και η Εθνική ομάδα γυναικών της Παλαιστίνης, που ακόμα προσπαθεί να εδραιώσει την ταυτότητά της.

Προθεσμία για τα νέα μέλη της ΕΣΗΕΑ Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει στους δημοσιογράφους που έχουν συμπληρώσει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για να εγγραφούν ως τακτικά μέλη της ΕΣΗΕΑ ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων νέων μελών λήγει την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020.

...με την Παναγιωταρέα Τη Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ επισκέφτηκε χθες, μετά από πρόσκληση του Μορφωτικού Ιδρύματος, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συνοδευόμενη από την ειδική σύμβουλο Άννα Παναγιωταρέα. Η κ. Μενδώνη ανέφερε ως πηγές χρηματοδότησης για την ψηφιοποίηση της βιβλιοθήκης της ΕΣΗΕΑ τα προγράμματα του υπουργείου Ανάπτυξης και των εκδηλώσεων του Μορφωτικού από τις υπάρχουσες προκηρύξεις του υπ. Πολιτισμού.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις