Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Μακελειό": Εκχυδαϊσμός και συκοφαντίες

Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ

Πρωτοσέλιδο με χυδαιότητες και ψέματα εναντίον δημοσιογράφων δημοσίευσε προ ημερών η εφημερίδα «Μακελειό».

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τις συνεχώς οξυνόμενες επιθέσεις από την εφημερίδα «Μακελειό» εναντίον προσώπων, τα οποία με πρωτοφανείς χυδαιότητες επιχειρεί να διαπομπεύσει με μείωση της προσωπικότητάς τους.

Όπως σημειώνει το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας, «Τα Πειθαρχικά Όργανα της ΕΣΗΕΑ έχουν επανειλημμένα ασχοληθεί με ανάλογα αποκρουστικά δημοσιεύματα τα οποία παραβιάζουν κάθε έννοια δεοντολογίας και νομιμότητας.

Ήδη στο στόχαστρο πέρασαν και πρόσωπα της συνδικαλιστικής ηγεσίας της ΕΣΗΕΑ, με απαράδεκτα και προσβλητικά δημοσιεύματα.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΣΗΕΑ και τα θεσμικά όργανά της στηρίζουν την έννοια της ελευθεροτυπίας, που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών. Εκφεύγουν, όμως, από τη δημοσιογραφική αποστολή φαινόμενα εκχυδαϊσμού, διασυρμού και συκοφαντίας».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις