Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

ΕΣΡ καλεί ΣΚΑΪ για Λιάγκα Στις 3 Δεκεμβρίου έχει κληθεί ο ΣΚΑΪ να δώσει εξηγήσεις στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με την αθλιότητα που παρουσίασε η εκπομπή του Γ. Λιάγκα και του πάνελ του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Ο σταθμός έχει ήδη λάβει τη σχετική κλήση από το ΕΣΡ και αναμένεται μετά την απολογία να ζητήσει προθεσμία ώστε να καταθέσει υπόμνημα.

Το νέο κεντρικό δελτίο του Kontra στις μ.μ. 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη Αλλάζει ώρα από την ερχόμενη Δευτέρα και θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 10 έως τις 12 το βράδυ. Τα νέα της ημέρας στις 10 το βράδυ, την ώρα που η ενημέρωση στην ελληνική τηλεόραση απουσιάζει.

Άδειες περιφερειακών καναλιών Περί τα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει το ΕΣΡ να ασχολείται με το θέμα των αδειών των περιφερειακών καναλιών. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει αναθέσει σε νομικό τη σύνταξη εισήγησης όχι μόνο για τον προγραμματισμό των εργασιών, αλλά και για προτάσεις προς την κυβέρνηση για τροποποιήσεις του Νόμου Παππά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρμόδιος υφυπουργός Στ. Πέτσας τείνει ευήκοον ους τις προτάσεις που δέχεται για κατάργηση της διαδικασίας δημοπρασίας για τους σταθμούς της περιφέρειας.

Ιστορικός περίπατος στη Δραπετσώνα την Κυριακή από την ΕΡΑ Έναν ιστορικό περίπατο από τη «Γέφυρα του Μάγκα» στα Βούρλα της Δραπετσώνας οργανώνει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί η Ελληνική Ραδιοφωνία. Οι εκπομπές «Αφύλαχτη διάβαση» (Πρώτο Πρόγραμμα) και «Λαϊκοί δρόμοι» (Δεύτερο Πρόγραμμα) επιστρέφουν στη Δραπετσώνα και ξεναγούν τους ακροατές τους στην καρδιά του προσφυγικού συνοικισμού. Σημείο συνάντησης είναι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Λιμένα Πειραιώς (απέναντι από την πύλη Ε3) στις 11 π.μ. Ο περίπατος θα διαρκέσει έως τις 2.30 μ.μ. Η έρευνα και ο σχεδιασμός είναι του Θωμά Σίδερη και της Έλενας Φαληρέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL