Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κόστος 5.212,76 ευρώ ανά επεισόδιο η εκπομπή της Τρέμη στην ΕΡΤ - Εξηγήσεις ζητεί ο Μ. Κάτσης

Υπέρογκο κόστος... αλλά ποιος νοιάζεται... στην "υγειά των κορόϊδων"...

Η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις πρώτες 19, φετινές, εκπομπές. Ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ. Για το 2020 και επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ. Ενώ και η ΕΡΤ θα συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται οι εργοδοτικές εισφορές και ο ΦΠΑ. Μαζί με τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με τη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ.

Συνολικά, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στην ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν θα μας κοστίσει περισσότερα από 810 χιλιάδες ευρώ.

Εξηγήσεις από την Διοίκηση της ΕΡΤ και τον Σ. Πέτσα ζητά ο Μάριος Κάτσης

«Η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ που βγήκε στη Διαύγεια, περιλαμβάνει κόστος 5.212,76€/επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής «10» της κ. Όλγας Τρέμη», σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, προσθέτοντας ότι «την επόμενη σεζόν το κόστος θα είναι 3.507,11€/επεισόδιο».

Ο ίδιος γνωστοποιώντας την εν λόγω απόφαση ρωτά «ευθέως την ακομμάτιστη διοίκηση» πόσο κόστιζε αντίστοιχα, το κάθε επεισόδιο των περσινών Μεικτών Παραγωγών Ενημερωτικών Εκπομπών «Επόμενη Μέρα και «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ.

«Αναμένουμε απάντηση», σημειώνει ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις