Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Η αναμέτρηση Αρμενία - Ελλάδα για την προκριματική φάση του Euro 2020 θα μεταδοθεί ζωντανά από το Open αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 19:00. Στην περιγραφή από το Republican Stadium after Vazgen Sargsyan θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος και στο ρεπορτάζ ο Γρηγόρης Ατρείδης.

Εκπρόσωποι στο Μικτό της ΕΣΗΕΑ Ο Γιώργος Χατζηδημητρίου εξελέγη από τους συναδέλφους του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» εκπρόσωπος στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Αντίστοιχα, από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης Επικοινωνίας εκπρόσωπος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος.

Συμπαραγωγή Cosmote TV και National Geographic η Cosmote TV και το National Geographic ενώνουν τις δυνάμεις τους και γυρίζουν το πρώτο τους ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα. Η νέα τους συμπαραγωγή θα ταξιδέψει στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στο νησί Κέρος, όπου έχουν έρθει στην επιφάνεια σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα. Τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθούν στο νησί της Κέρου, το Δασκαλιό, τη Νάξο, την Αθήνα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την άνοιξη του 2020 στο Cosmote History HD.

Ενημερωτική καμπάνια για την οδική ασφάλεια ξεκινά το Open με σύνθημα «Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις 'προορισμό'». Από χθες οι παρουσιαστές του καναλιού θα ενημερώνουν το τηλεοπτικό κοινό για τους κινδύνους που κρύβει η οδήγηση και τους τρόπους αποφυγής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL