Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δημοσιογράφοι στα pay roll της Novartis

Πληρώνονταν για να σιωπούν

Σοβαρές καταγγελίες από τον δικηγόρο των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis, Παύλο Σαράκη. Στην εκπομπή του Kontra είπε ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι ήταν στη λίστα πληρωμών της εταιρείας, με σκοπό να σιωπούν και να εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας.

«Η Novartis Hellas είχε έναν μεγάλο προϋπολογισμό για τους συναδέρφους σας», είπε ο δικηγόρος και προσέθεσε: «Κάθε χρόνο έδινε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο προϋπολογισμός της για να πηγαίνουν σε διάφορα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους συγκεκριμένους».

«Υπάρχει λίστα που όταν βγει στην δημοσιότητα, η ελληνική κοινή γνώμη θα καταλάβει γιατί κάποιοι σιωπούν. Έχουν ένοχη σιωπή πολλοί συνάδελφοί σας. Γι' αυτό θέλουν να κρύψουν την αλήθεια από την ελληνική κοινωνία, γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο σκάνδαλο που παίχτηκε εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Το γνώριζαν το σκάνδαλο. Ήταν κοινό μυστικό αλλά σιωπούσαν γιατί είχαν εξαγορασμένες συνειδήσεις», αποκάλυψε ο συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αυτή είναι η δημοκρατία τους

Δύο βουλευτές της Ν.Δ. και ένας υπουργός βγήκαν χθες στις τηλεοράσεις για να μας εξηγήσουν ότι αυτά που διαπράττει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία είναι απολύτως νόμιμα και στο πλαίσιο της εντολής που έχει η κυβέρνηση να πατάξει την ανομία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο