Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας την Κυριακή στην ΕΡΤSports

Ένα πρόγραμμα 4,5 ωρών από την ΕΡΤ Sports, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καλυφθούν ο Αυθεντικός Μαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ., με ώρα εκκίνησης στις 9 π.μ. και 8.15 π.μ. αντίστοιχα, μπορούν να...

Ένα πρόγραμμα 4,5 ωρών από την ΕΡΤ Sports, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καλυφθούν ο Αυθεντικός Μαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ., με ώρα εκκίνησης στις 9 π.μ. και 8.15 π.μ. αντίστοιχα, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την ερχόμενη Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας καταρρίπτει και πάλι τα ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά περισσότεροι από 60.000 δρομείς συμμετέχουν σε όλες τις κατηγορίες. Κάθε χρόνο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική αλλά και παγκόσμια φήμη.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στις 7.30 μ.μ., με το γκαλά βράβευσης των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων του κόσμου. Η συνέχεια δίνεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, αρχικά στις 12.30 μ.μ., με την τελετή έναρξης από τον Τύμβο του Μαραθώνα και αργότερα από το κέντρο της Αθήνας με τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων στις 5 μ.μ.

Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, αποτελούμενο από 220 εργαζόμενους, θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και θα μεταφέρει όλη τη δράση.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις