Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αντιφασιστική συγκέντρωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιούν μαζικοί φορείς απέναντι στη Χρυσή Αυγή, την ερχόμενη εβδομάδα, καλεί τους δημοσιογράφους και όλους τους δημοκράτες πολίτες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Με αφορμή την απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου στη δίκη για τη φασιστική - εγκληματική οργάνωση, η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους και τους δημοκρατικούς πολίτες να δώσουν το "παρών" στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν μαζικοί φορείς την ίδια ημέρα, 6 Νοεμβρίου, στις 8.30 π.μ., στο Εφετείο (Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Η ΠΟΕΣΥ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει ότι οι ευρισκόμενοι στο εδώλιο, που θεωρούν τον εαυτό τους «σπορά των ηττημένων» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι κατηγορούμενοι για εγκληματική δράση και ήδη έχουν υπάρξει τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορες πράξεις τους, που συμπεριλαμβάνονται και στη μεγάλη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος έχει ανοιχτό μέτωπο με τις ναζιστικές 'θεωρίες' και πρακτικές και δεν ξεχνά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις και τις απειλές εις βάρος εργαζομένων στα ΜΜΕ από μέλη της οργάνωσης» υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια