Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
11.3°C15.1°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.3°C25.4°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.4°C26.9°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.2°C16.9°C
1 BF 87%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ενισχύεται διοικητικά το Οpen Με τέσσερα νέα μέλη ενισχύεται η διοικητική πυραμίδα του Οpen, με στόχο, σύμφωνα με τις προθέσεις, να «συμβάλουν με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στον σχεδιασμό με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του media group.

Στο νέο Δ.Σ. εντάσσονται: ο Γιώργος Λεβέντης, παλαιότερα γενικός διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤ1 και επικεφαλής λειτουργιών (COO) της τουρκικής Acun Medya Global, ο Duncan Ηooper, πρώην editor in chief του ειδησεογραφικού Euronews και με προϋπηρεσία στο Bloomberg, The Telegraph και MSN, ο Lucian Sarb, με προϋπηρεσία σε διοικητικές θέσεις σε διεθνή media groups, και ο Τέρενς Κουίκ, με μακρά πορεία στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση, αλλά και στην ανάπτυξη των σχέσεων με τη διασπορά. Το Δ.Σ. του Οpen επίσης απαρτίζεται από τους: Liudmila Borodina, πρόεδρο Δ.Σ., Κική Σιλβεστριάδου, γενική διευθύντρια Open, Arthur Davidyan, CEO Dimera Group και Κωνσταντίνο Φωτιάδη, νομικό.

Συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ στις 8 Νοεμβρίου Το 31ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την εισήγηση του προεδρείου, στις 8 Νοεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή συνέδρων από όλη την Ελλάδα. Οι σύνεδροι θα εκπροσωπήσουν τα σωματεία εργαζομένων στην ΕΡΤ, τα ιδιωτικά κανάλια και τα ραδιόφωνα.

Την αστυνομική σειρά "Criminal Minds: Beyond Borders", εντάσσει στο πρόγραμμα του καθημερινά το Open. Η σειρά ακολουθεί μια ελίτ ομάδα πρακτόρων του FBI, η οποία έχει επιφορτιστεί με την επίλυση υποθέσεων που αφορούν Αμερικανούς πολίτες στο εξωτερικό, οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο. Το κανάλι μεταδίδει ήδη τη σειρά "Criminal Minds" κάθε βράδυ μετά τα μεσάνυκτα, με αυξημένη αποδοχή από το κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL