Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ο καλεσμένος του Παύλου Τσίμα αύριο Πέμπτη στην εκπομπή «Αποτύπωμα» στον ΣΚΑΪ, τα μεσάνυκτα ακριβώς. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης ιδεών και δράσης «Πράττω» δίνει την πρώτη του συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μετά τις εκλογές και μιλάει για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Β. Μακεδονία.

Τα ομογενειακά νέα στο site της «Φωνής της Ελλάδας» Ο ραδιοφωνικός σταθμός, το παγκόσμιο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ενισχύει τη διαδικτυακή παρουσία του και μεταφέρει τα νέα της ελληνικής ομογένειας: ομογενειακό δελτίο στις ιστοσελίδες της ΕΡΤ. Οι τελευταίες ειδήσεις των ομογενειακών φορέων, καθώς και οι δράσεις των Ελλήνων του εξωτερικού εμπλουτίζονται και με τα ηχητικά αποσπάσματα των συνεντεύξεων που παραχωρούν συμπατριώτες μας από όλο τον κόσμο στις ομογενειακές εκπομπές της «Φωνής της Ελλάδας».

Μάλιστα, όπως ενημερώνει η ΕΡΤ, η «Φωνή της Ελλάδας» έχει ενισχύσει το πρόγραμμά της με επιπλέον 76 ώρες ομογενειακό περιεχόμενο μηνιαίως. Από τα βραχέα, σε όλη την Ευρώπη, την Κεντρική και Β. Αμερική και την Κεντρική και Ν. Αφρική.

Τα film offices για την ενίσχυση της οπτικοακουστικής παραγωγής Ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των 13 Περιφερειών της χώρας και των Δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τη λειτουργία των Film Offices, διοργανώνει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας). Παρουσία του υπουργού Κυρ. Πιερρακάκη, θα παρουσιαστούν σήμερα στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης τα αποτελέσματα υλοποίησης του δικτύου των film offices ανά τη χώρα, που έχουν σκοπό να βοηθήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της οπτικοακουστικής παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL