Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

«Το σύμπαν του Γιάννη Μητράκα», ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής. O διακεκριμένος και πολυβραβευμένος σύγχρονος ζωγράφος...

«Το σύμπαν του Γιάννη Μητράκα», ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ, θα προβληθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής. O διακεκριμένος και πολυβραβευμένος σύγχρονος ζωγράφος - ποιητής συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Κάμπρα για την παράδοση της ελληνικής ζωγραφικής, τον δικό του κόσμο, ένα «Θρακικό σύμπαν», όπως λέει, «το σύμπαν του καλλιτέχνη». Ο Γιάννης Μητράκας είναι αυτοδίδακτος δημιουργός, άρχων αγιογράφος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αντλεί την έμπνευσή του από την ορθόδοξη χριστιανική τέχνη και εγκαθιδρύει στη βυζαντινή το αρχέτυπο για τα έργα του. Ο ζωγραφικός κόσμος του είναι αφηγηματικός, γεμάτος από προσωπικές εμπειρίες, με αφελή χαρακτήρα και τη φιλτραρισμένη παιδικότητα του ενηλίκου.

Η αποχώρηση της Βάλιας Μπαζού, διευθύντριας στο "Documento", βαραίνει το κλίμα και εντείνει την ανησυχία των εργαζομένων στην εφημερίδα μετά από τέσσερις απολύσεις και έξι αποχωρήσεις. Η Β. Μπαζού αποτελούσε παράγοντα σταθερότητας και έχαιρε της εμπιστοσύνης των εργαζομένων.

"Στα άκρα" για τη Βίκυ Φλέσσα Την ανανέωση 10 επεισοδίων της εκπομπής "Στα άκρα" με τη Β. Φλέσσα ενέκρινε η Γενική Διεύθυνση Τηλεόρασης της ΕΡΤ. Η εκπομπή, εσωτερική παραγωγή, θα κοστίσει 5.300 ευρώ συν ΦΠΑ. Προηγουμένως το Δ.Σ. της ΕΡΤ είχε εγκρίνει την απόσπαση της δημοσιογράφου στη Βουλή. Παρά την απόσπαση, θα συνεχίσει τις εκπομπές στην ΕΡΤ.

"ΕΡΤ Report" έως τον Δεκέμβριο Την έγκριση τριών επεισοδίων της εκπομπής "ΕΡΤ Report" που παρουσιάζουν η Εμμανουέλλα Αργείτη, η Μαρίνα Δεμερτζιάν και η Μάχη Νικολάρα, ενέκρινε η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Η εκπομπή, εσωτερικής παραγωγής, θα προβληθεί το διάστημα έως τον Δεκέμβριο και θα κοστίσει 25.989 ευρώ συν ΦΠΑ.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, είναι ο καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δευτέρα, ώρα 11.45 μ.μ. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντά για την υπόθεση Novartis, τον πόλεμο των εισαγγελέων και τις καταγγελίες περί «Ρασπούτιν» και σκευωρίας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις