Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σχολή σεναρίου ΑΝΤ1

Σκοπός η προώθηση και ενίσχυση της ελληνικής μυθοπλασίας

Σχολή σεναρίου εγκαινιάζει ο ΑΝΤ-1 από τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Με πρωταρχικό στόχο την εκπαίδευση μιας νέας γενιάς σεναριογράφων, η σχολή φιλοδοξεί να συμβάλει στην παραγωγή και την αναβάθμιση πρωτογενούς περιεχομένου μυθοπλασίας για την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τα digital media. Σκοπός είναι η ενίσχυση και η προώθηση της ελληνικής μυθοπλασίας και αναβάθμισης της τεχνογνωσίας των Ελλήνων δημιουργών, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου Θ. Κυριακού.

Η σχολή σεναρίου του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει με ένα πιλοτικό πρόγραμμα ήδη από τον Οκτώβριο του 2019. Πρόκειται για το πρώτο workshop της σχολής, το οποίο παρακολουθεί μια ομάδα επίλεκτων πολλά υποσχόμενων δημιουργών. Το πρόγραμμα σπουδών της σχολής είναι διετές. Ο ΑΝΤ-1 υπόσχεται καθηγητές εγνωσμένου κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα διδάξουν μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία τους, με γνώμονα τα διεθνή στάνταρ του σεναρίου.

Οι απόφοιτοι της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1 θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως σεναριογράφοι στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τα digital media, ως script consultants σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρείες παραγωγής και ως κειμενογράφοι στον χώρο της διαφήμισης.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις