Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Αλέξης Τσίπρας απόψε στον Alpha Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο κεντρικό Δελτίο του Alpha, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον Α. Σρόiτερ για όλα τα θέματα της επικαιρότητας

Ο Κυρ. Μητσοτάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως πρωθυπουργός, παραχωρεί ο Κυρ. Μητσοτάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 11.45 μ.μ. στον ΑΝΤ-1. Με εξομολογητική διάθεση, σε μια συνένετυξη αυτοπροσωπογραφία, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα μιλήσει «για την προσωπική και πολιτική του διαδρομή, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα».

Μεγάλη κινητικότητα για τις νέες εκπομπές στην ΕΡΤ Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, οι προτάσεις πάνε κι έρχονται, μετά αποσύρονται, οι καραμπόλες παρασύρουν η μία την άλλη. Ένα βέβαιο είναι ότι όλο το ενημερωτικό θα προχωρήσει με μεικτές παραγωγές, διότι λεφτά υπάρχουν για εταιρείες, όχι όμως για προσωπικό, παρά με το σταγονόμετρο.

Όλγα Τρέμη κ.λπ. Ένα δεύτερο βέβαιο είναι ότι η Όλγα Τρέμη θα αναλάβει βραδινή ενημερωτική εκπομπή, κάθε μέρα στις 10 μ.μ. μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μαζί της, όπως ακούγεται, θα είναι ο Αντώνης Δελλατόλας, εκδότης της εφημερίδας "Το Ποντίκι" και πιθανόν ο Ηλίας Κανέλλης δημοσιογράφος στα "Νέα". Την Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΡΤ και να αποφασίσει για την Τρέμη, ίσως και για άλλες ενημερωτικές εκπομπές.

Το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα, όπως θα διαμορφωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, θα πάει έως τα Χριστούγεννα, οπότε θα αναμορφωθεί, αφού το νέο έτος θα μηδενίσει το κοντέρ και η διοίκηση θα έχει στη διάθεσή της τα κονδύλια του νέου προϋπολογισμού. Αναμένονται αυξήσεις αποδοχών στα στελέχη -ποιος βλάκας δουλεύει με την ΚΥΑ των δημοσιογράφων;-, νέες εκπομπές και βέβαια προγραμματισμός για νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Εξετάσεις για νέα μέλη στην ΕΣΗΕΑ Από την ΕΣΗΕΑ καλούνται 121 νέα υποψήφια μέλη προκειμένου να δώσουν προφορικές και γραπτές εξετάσεις, ώστε να γίνουν μέλη της Ένωσης, σύμφωνα με το Καταστατικό. Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ώρα 10 το πρωί, ενώ οι προφορικές την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο esiea.gr, με αλφαβητική σειρά.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL