Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Όλοι μαζί μπορούμε» και από την ΕΡΤ

Διαφήμιση της συναυλίας του ΣΚΑΪ από τη δημόσια τηλεόραση

Τη συναυλία αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο που διοργάνωσε το «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ, χθες, στο Καλλιμάρμαρο, έκρινε σκόπιμο να προβάλει η ΕΡΤ μέσα από το δελτίο ειδήσεων της Κυριακής.

Η δημόσια τηλεόραση, χορηγός επικοινωνίας η ίδια σε ένα σωρό πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα -τα οποία σπανίως βλέπουμε να προβάλλονται στο γυαλί- θεώρησε θεμιτό να αναδείξει την εκδήλωση άλλου καναλιού. Υπάρχει μήπως κάποια συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΣΚΑΪ που αγνοούμε; Μήπως έχει προβάλει ποτέ εκδηλώσεις της ΕΡΤ ο ΣΚΑΪ και δεν το καταλάβαμε; Ποιος είναι ο λόγος της προβολής;

Σε prime time, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 την Κυριακή, το ρεπορτάζ για τον ΣΚΑΪ που μεταδόθηκε είχε διάρκεια δυόμισι λεπτά και αναφερόταν στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» που ήταν αφιερωμένη στα 55 χρόνια δημιουργίας του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Το συνεργείο της ΕΡΤ κάλυψε τις πρόβες πριν τη συναυλία και πήρε συνέντευξη από τον ίδιο τον συνθέτη σε ένα πραγματικά πλήρες ρεπορτάζ για την παρουσία του Χρ. Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι. Σαν κανονική διαφήμιση του «Όλοι μαζί μπορούμε», πρόβαλε την αφίσα της συναυλίας με υπογραφή ΣΚΑΪ και τις τιμές των εισιτηρίων σε κρόουλ στο κάτω μέρος της οθόνης για όσους... ενδιαφέρονται.

Επιβεβαιώνοντας το «Όλοι μαζί μπορούμε», επιστρατεύτηκε όλος ο δημόσιος τομέας προς χάριν του ΣΚΑΪ: η αστυνομία έκλεισε το δρόμο μπροστά το Καλλιμάρμαρο προς διευκόλυνση του κοινού, ενώ κινητοποιήθηκε και ο ΟΑΣΑ με λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό, που αποφάσισαν παράταση των δρομολογίων έως τη 1 το πρωί.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις