Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τεχνικά προβλήματα Στο Κόκκινο λόγω της πυρκαγιάς στον Υμηττό

Η φωτιά που ξέσπασε στον Υμηττό τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε εκτός των άλλων καταστροφικών αποτελεσμάτων ως άμεση συνέπεια να πληγεί και ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στους πρόποδες του Υμηττού έφτασε με ταχύτητα λόγω των ισχυρών ανέμων μέχρι το πάρκο κεραιών δημιουργώντας σοβαρά τεχνικά προβλήματα στο κέντρο εκπομπής του σταθμού και παρά τις άοκνες προσπάθειες των τεχνικών του, το σήμα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί.

Τα τηλέφωνα του ραδιοφώνου δεν σταμάτησαν να χτυπούν από ακροατές που ήθελαν να ακούσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές αλλά και να ενημερωθούν για το μέγεθος της ζημιάς.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Στο Κόκκινο εκπέμπει προς το παρόν μόνο διαδικτυακά, ενώ οι προσπάθειες για να επιλυθεί το τεχνικό πρόβλημα συνεχίζονται. Μπορείτε να ακούτε το πρόγραμμα του 105,5 Στο Κόκκινο μέσα από την ιστοσελίδα www.stokokkino.gr.

Ολική καταστροφή για τον Love

Ολική ήταν η καταστροφή των εγκαταστάσεων του Love 97,5 στον Υμηττό σύμφωνα με ανάρτηση του διευθυντή του σταθμού στο Facebook.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο