Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ1 23.00

Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ (ANNIE HALL)

Μέσα από τους χαρακτήρες και τις νευρώσεις τους, o Γούντι Άλεν παρουσιάζει χιουμοριστικά την καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνια. Ένας πετυχημένος νευρωτικός κωμικός που έχει εμμονή με τον θάνατο, ο Άλβι Σίνγκερ, ερωτεύεται την Άνι Χολ, μια χαριτωμένη ανερχόμενη τραγουδίστρια, κι αρχίζει μαζί της μια επταετή σχέση, η οποία μας παρουσιάζεται μέσα από προβολές στο παρελθόν (flashback). Οι εντάσεις και οι τσακωμοί, που οφείλονται κατά κύριο λόγο στη φύση των χαρακτήρων τους, οδηγούν στον χωρισμό του ζευγαριού, παρ’ όλες τις επίμονες προσπάθειες του Άλβι να κρατήσει την Άνι.

Η Άνι φεύγει από τη Νέα Υόρκη και συζεί με ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας στο Χόλιγουντ. Ο Άλβι, συνειδητοποιώντας ότι αγαπά ακόμα την Άνι, προσπαθεί απεγνωσμένα να την πείσει να γυρίσει πίσω. Η ταινία κέρδισε 4 Όσκαρ το 1978: καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου και Α’ γυναικείου ρόλου στην Νταϊάν Κίτον. Παίζουν: Γούντι Άλεν, Νταϊάν Κίτον, Κάρολ Κέιν, Κολίν Ντιούχερστ, Πολ Σάιμον, Σέλεϊ Ντιβάλ, Τόνι Ρόμπερτς, Κρίστοφερ Γουόκεν, Τζάνετ Μάργκολιν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 00.35

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Δράμα, συμπαραγωγής Βουλγαρίας – Γερμανίας – Σκοπίων - Κροατίας 2014, σε σκηνοθεσία Στέφαν Κομαντάρεφ. Σε ένα φτωχικό χωριό στη Βουλγαρία, στα σύνορα με την Τουρκία και την Ελλάδα, ο 45χρονος Μίτιο, έχοντας βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο, δέχεται -παρόλο που διαφωνεί ιδεολογικά- να μεταφέρει μετανάστες χωρίς χαρτιά μέσω ενός περάσματος, υπό τις εντολές ενός πρώην διοικητή του στον στρατό. Το πέρασμα όμως κρύβει αναμνήσεις για τον Μίτιο. Παίζουν: Άσεν Μπλατέτσκι, Μίκι Μανόλοβιτς.

ΤΡΙΤΗ STAR 21.00

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΩΝ

Βιογραφική ταινία παραγωγής 2011. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Σάμ Τσίλντερς, ενός πρώην εμπόρου ναρκωτικών ο οποίος κάνει 180 μοίρες στροφή στη ζωή του, πηγαίνει στην Ουγκάντα, συγκλονίζεται από τις συνθήκες φτώχειας και γίνεται ο σωτήρας εκατοντάδων ορφανών παιδιών, που στρατολογούνται με τη βία. Ιδρύει την Οργάνωση «Άγγελοι της Ανατολικής Αφρικής». Τζέραρντ Μπάτλερ, Μισέλ Μόναχαν, Κάθι Μπέικερ, Μάικλ Σάνον.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ1 23.00

ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗ ΣΑΛΙ

Πνευματώδης και τρυφερή κομεντί, παραγωγής 1989, σε σκηνοθεσία Ρομπ Ράινερ και σενάριο Νόρα Έφρον, θέτει το ερώτημα εάν άνδρες και γυναίκες μπορούν να μείνουν φίλοι. Η πρώτη συνάντηση του Χάρι (Μπίλι Κρίσταλ) με τη Σάλι (Μεγκ Ράιαν) είναι στη διάρκεια ενός ταξιδιού από το Σικάγο στη Ν. Υόρκη, μετά την αποφοίτηση από το κολέγιο. Στην πορεία 12 χρόνων συναντιώνται τυχαία στη μεγάλη πόλη, έως ότου γίνονται φίλοι.

ΠΕΜΠΤΗ STAR 21.00

THE LAST FACE

Δράμα, παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Σον Πεν. Η Ρεν Πραντιέρ, διευθύντρια διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στη Λιβερία, γνωρίζει τον Μιγκέλ Λεόν, έναν πεισματάρη και ιδεολόγο γιατρό, και ένας μεγάλος έρωτας αρχίζει. Όμως το κοινό τους πάθος για την αξία της ζωής σκοντάφτει στις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αξιολόγηση της πολιτικής κατάστασης. Σαρλίζ Θερόν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ζαν Ρενό, Αντέλ Εξαρχόπουλος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 22.50

Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ

Περιπέτεια, παραγωγής 1983, σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα και σενάριο Όλιβερ Στόουν. Δυναμικό ριμέικ της ομότιτλης ταινίας του Χάουαρντ Χοκς (1932). Η σκληρή καταγραφή της ζωής ενός φτωχού Κουβανού, του Τόνι Μοντάνα, όπου μέσα από την αναρρίχησή του στην ιεραρχία του οργανωμένου εγκλήματος και του εμπορίου ναρκωτικών, προσπαθεί να απολαύσει τα αγαθά του Αμερικανικού Ονείρου. Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Στίβεν Μπάουερ, Μισέλ Φάιφερ, Μέρι Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο, Ρόμπερτ Λότζια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL