Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος του Κόκκινου Βαγγέλης Καραγεώργος

Η πολιτική κηδεία του Βαγγέλη Καραγεώργου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 16:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς και η θρησκευτική κηδεία στις 17:00 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στο ραδιόφωνο «105,5 Στο Κόκκινο», Βαγγέλης Καραγεώργος.

Η πολιτική κηδεία του Βαγγέλη Καραγεώργου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουλίου στις 16:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (λ. Δεκελείας 127, Νέα Φιλαδέλφεια) και η θρησκευτική κηδεία στις 17:00 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου (Φιλαδέλφειας 396, Αχαρνές).

Ο σταθμός μας είναι από σήμερα πολύ φτωχότερος τονίζει ο ραδιοφωνκός σταθμός στο Κόκκινο εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του.

Γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του '80 και του '90 μεσα απο τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μελος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εργάστηκε στον 105,5 Στο Κόκκινο απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της Εφημερίδας των Συντακτών και της Ελευθεροτυπίας,

Ο 105,5 στο Κόκκινο και η ΑΥΓΗ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους, στην οικογενεια, τους φιλους και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Βαγγέλη Καραγεώργου εξέδωσε και η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ:  

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας συντρόφου Βαγγέλη Καραγεώργου. Ο Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν αρχισυντάκτης και συνεταιριστής στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Από τα νιάτα του στρατεύθηκε στην Αριστερά και διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχαιρετούμε με οδύνη τον σύντροφο Βαγγέλη και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις