Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Τέλος χρόνου για τις μεικτές παραγωγές στην ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέλος χρόνου για τις μεικτές παραγωγές στην ΕΡΤ

Η λήξη των συμβολαίων όλων των μεικτών παραγωγών έως τις 26 Ιουλίου και οι θερινές άδειες του προσωπικού, σε συνδυασμό με μια βαριά πολιτική επικαιρότητα, τουλάχιστον έως τις 9 Αυγούστου, έχουν φέρει τα πάνω -κάτω στην ΕΡΤ.

Ενώ είναι εποχή που το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης θα έπρεπε ήδη να δουλεύει στο ρελαντί, όπως άλλωστε συμβαίνει ήδη στους ιδιωτικούς σταθμούς, η ΕΡΤ καλείται να βγάλει γερό ενημερωτικό πρόγραμμα, καθώς μετά τις εκλογές ξετυλίγεται άμεσα η εκλογή προέδρου της Βουλής, το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων και τουλάχιστον δύο νομοσχέδια, το φορολογικό και το διοικητικό, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν με λιγοστό προσωπικό και μέσα. Επιλογή της νέας πολιτικής ηγεσίας, όπως λέγεται ότι εκφράζεται από το γραφείο του Κ. Ζούλα, είναι η ΕΡΤ να συνεχίσει με κάθε τρόπο το ειδησεογραφικό της πρόγραμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα η ΕΡΤ θα συνεχίσει με τρεις ενημερωτικές εκπομπές ημερησίως, δύο πρωινές και άλλη μία το βράδυ, στη θέση του Σ. Κοτρώτσου. Οι εκπομπές θα παρουσιάζονται εναλλάξ από δημοσιογράφους της βάρδιας για δύο ή τρεις εβδομάδες. Για παράδειγμα, την ενημερωτική εκπομπή στις 10.00 μ.μ. θα παρουσιάζουν σε αυτή τη φάση η Σ. Χριστοφιλέα με τον Ν. Μελέτη, ενώ την «Πρωινή βάρδια», νωρίς το πρωί, οι Μαριλένα Κατσίμη με τον Θ. Σιαφάκα Η Νίνα Κασιμάτη με τον Χρ. Παγώνη είναι ακόμη ένα δίδυμο.

Το βράδυ χθες δεν αναμενόταν να βγει η εκπομπή της Κ. Ακριβοπούλου, η οποία θεωρείται ότι έχει λήξει. Έως τις 26 Ιουλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν επίσης οι εκπομπές των Νιφλή - Αλαντζά, Σπ. Χαριτάτου, Φ. Λαμπρίδη, Ν. Μερτζάνη. Έχουν ήδη ολοκληρώσει οι Α. Ραβανός και Σ. Κοτρώτσος.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL