Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Στο Συμβούλιο της Ευρώπης η καταγγελία της ΕΣΗΕΑ για την επίθεση στα γραφεία της «Athens Voice»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης η καταγγελία της ΕΣΗΕΑ για την επίθεση στα γραφεία της «Athens Voice»

Τη Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σχετικά με την επίθεση στα γραφεία της «Athens Voice».

Η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων προώθησαν την καταγγελία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο την ανήρτησε στην ηλεκτρονική του πλατφόρμα για την προώθηση και την προστασία της Δημοσιογραφίας και της προσωπικής ασφάλειας των Δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στα γραφεία της «Athens Voice» μετά από την ανάρτηση της εφημερίδας σύμφωνα με την οποία «μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».

Στην ανάλυψη ευθύνης, η αναρχική ομάδα σημείωνε ότι «επιλέξαμε να επισκεφθούμε την Athens Voice γιατί δε θα ανεχτούμε κανέναν να εκμεταλλεύεται και να κιβδηλώνει το θάνατο μιας γυναίκας με "κυνικά αστειάκια". Ούτε θα ανεχτούμε άλλο το πλασάρισμα των ριζοσπαστικών ιδεών ως πολιτιστικά και πολιτικά αγαθά προς κατανάλωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL