Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  «Καλοκαιρινή» ενημέρωση με ενημερωτικές εκπομπές προς αντικατάσταση άλλων, για τη θερινή περίοδο, ξεκινάει στους τηλεοπτικούς σταθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου. Στον ΑΝΤ-1 καθημερινά από...

 

«Καλοκαιρινή» ενημέρωση με ενημερωτικές εκπομπές προς αντικατάσταση άλλων, για τη θερινή περίοδο, ξεκινάει στους τηλεοπτικούς σταθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου. Στον ΑΝΤ-1 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στη θέση του Γιώργου Παπαδάκη, θα μεταδίδεται η εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» με τους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη και Αλεξάνδρα Καϋμένου. Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, καλεσμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους.

«Alpha παντού» ονομάζεται η νέα εκπομπή του Alpha από τις 15 Ιουλίου, Δευτέρα με Παρασκευή, ώρα 9 π.μ. - 12.15 μ.μ. Παρουσιάζουν η Βίκυ Χαντζή και ο Παναγιώτης Σουρέλης. Ειδήσεις της επικαιρότητας, χρηστικές πληροφορίες, οικονομικά, υγεία, κοινωνικά θέματα, είναι στα ενδιαφέροντα της εκπομπής.

Νέα διευθύντρια επικοινωνίας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκου Πιερρακάκη αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, παλαιότερα βουλευτής του Ποταμιού. Η Χρ. Ταχιάου είναι αδελφή του Ν. Ταχιάου, ορμώμενη από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Χατζής στον Alpha Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής και αναλαμβάνει στον Alpha. Από Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στη θέση του “Alpha Ρεπορτάζ”, σήμερα με τη Ράνια Τζήμα και Σπύρο Λάμπρου. Πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο και για το ραδιόφωνο του Alpha, όπου εκεί, λέγεται, θα δημιουργηθεί δίδυμο με τον Δήμο Βερύκιο.

«Open Mind» με την Έλλη Στάη απόψε ώρα 11 μ.μ. στο Open. Οι στόχοι της νέας κυβέρνησης και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο της συζήτησης με καλεσμένους τους Κώστα Τσιάρα (υπουργός Δικαιοσύνης), Πάνο Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ), Μπάμπη Παπαδημητρίου (Ν.Δ.), Κλέωνα Γρηγοριάδη (ΜέΡΑ 25), Νίκο Φελέκη και Στέλιο Στυλιανίδη.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο