Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο ΣΚΑΪ τον τίμησε τον Αλέξη Τσίπρα: Δύο ώρες συνέντευξη χωρίς διακοπή για διαφημίσεις

Ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, 40% μερίδιο τηλεθέασης στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Ο ΣΚΑΪ τον τίμησε τον Αλέξη Τσίπρα. Του χάρισε μια συνέντευξη διάρκειας δύο ωρών, κανονικό Μπεν Χουρ. Για ποιον πρωθυπουργό, για ποιον πολιτικό αρχηγό έχει ξαναγίνει αυτό; Ποτέ και για κανέναν. Ούτε για χάρη του πολυαγαπημένου τους Κυριάκου.

Μάλιστα, δεν διέκοψαν καθόλου, ούτε μια φορά για διαφημίσεις. Δύο ώρες απνευστί, δεν συμβαίνει αυτό στην τηλεόραση, είναι λεφτά χαμένα από διαφημίσεις αυτά, δεν τα πετάς έτσι εύκολα. Ο ΣΚΑΪ το έκανε, για τον Πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός από την πλευρά του, τους το ανταπέδωσε. Απαντούσε ασμαίνως, η συνέντευξη είχε σασπένς, μάζευε όλο και περισσότερο κόσμο, διπλασίασε την τηλεθέαση: από 600 χιλιάδες κόσμο που βρήκε στις 8.00 το βράδι ξεκινώντας, έφτασε το 1,2 εκατομμύρια στις 10.00, πραγματικός θρίαμβος.

Για περισσότερο από μία ώρα, τον σταθμό παρακολουθούσε σταθερά περισσότερο από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές. Οι αριθμοί συγκρίνονται με τελικό Τσάμπιονς Λίγκ, με Γιουροβίζιον και με Survivor στις καλές εποχές του. Τα λεγόμενα "νούμερα", δηλαδή το μερίδιο τηλεθέασης, έφτασε το 40,5% στο ενήλικο κοινό των 18+

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια