Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Φ.Παντιώρα: Αποτροπιασμός για τις ρατσιστικές επιθέσεις

ΑΜΠΕ

Η ειδική γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, αναφορικά με τις ρατσιστικές επιθέσεις στα Βίλια και την Κόνιτσα επισημαίνει ότι «πρώτιστο μέλημά μας είναι να εντοπισθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη»

Τον αποτροπιασμό της για τις «βίαιες αποτρόπαιες πράξεις ξενοφοβίας και ρατσισμού κατά προσφύγων και μεταναστών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα», εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φωτεινή Παντιώρα.

Η ίδια καταδικάζοντας «με απόλυτο τρόπο», τα εν λόγω φαινόμενα προσθέτει αναφορικά με τις επιθέσεις στα Βίλια και την Κόνιτσα ότι «πρώτιστο μέλημά μας είναι να εντοπισθούν οι δράστες αυτών των παράνομων πράξεων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Όσον αφορά στη συμπεριφορά ορισμένων γονέων της Σάμου, η Φ.Παντιώρα επισημαίνει ότι, «απαράβατη αρχή μας είναι η χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις συμμετοχή όλων των παιδιών στην εκπαίδευση».

Η ίδια υπενθυμίζει ότι το σχολικό έτος 2018 - 2019 περίπου 12.500 παιδιά προσφύγων παρακολουθούν μαθήματα σε σχολικές μονάδες, «γεγονός που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση, η εκπαιδευτική κοινότητα και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας υποστηρίζουν έμπρακτα τις αξίες της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, απομονώνοντας μειοψηφικές φωνές ακραίου φανατισμού και μισαλλοδοξίας».

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Δειτε ολοκληρο το αρθρο