Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Γ.Ψυχογιός: Η ΝΔ πετάει σκόπιμα στον δρόμο αναγνωρισμένους πρόσφυγες καθώς θέλει να έχουν βίο - αβίωτο (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Ψυχογιός: Η ΝΔ πετάει σκόπιμα στον δρόμο αναγνωρισμένους πρόσφυγες καθώς θέλει να έχουν βίο - αβίωτο (Ηχητικό)

Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, είναι όλα λυμένα, τακτοποιημένα και υπό έλεγχο και όταν ελέγχεις τα κεντρικά ΜΜΕ και κάνεις ό,τι θέλεις, παρουσιάζεις μια κατάσταση η οποία απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα, επισήμανε μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, την ώρα που πρόσφυγες, που έχουν πάρει άσυλο, ζουν άστεγοι σε πλατείες στο κέντρο της Αθήνας, αφού το χρονικό διάστημα της φιλοξενίας τους σε δομές ή σπίτια έληξε με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/863101936&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

105,5 Sto Kokkino · Γιώργος Ψυχογιός - 105,5 Στο Κόκκινο - 23 Ιουλίου 2020

Παράλληλα, ο Γ.Ψυχογιός εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθε μέρα στο πεδίο, πέρα από τη Βουλή. Σήμερα βουλευτές ήταν και στην ανοιχτή και κλειστή δομή στη Μαλακάσα όπου η εικόνα είναι ακριβώς αυτή, όπως είπε, από τη μια επικοινωνιακές φιέστες με επιστροφές και απελάσεις από πολλαπλάσιους αστυνομικούς και εκπροσώπους του υπουργείου και από την άλλη η πραγματική ζωή στην οποία πρέπει να επιστρέψουν καθώς είναι και εξαιρετικά δύσκολη και δυσάρεστη.

Στις δομές φιλοξενίας των νησιών υπάρχει ακόμα υπερπληθυσμός εξήγησε ο κ. Ψυχογιός και προβλήματα υπάρχουν και στη λειτουργία ανοιχτών και κλειστών δομών της ενδοχώρας με βασικές ελλείψεις προσωπικού, με προβλήματα στην καθημερινή πρόσβαση σε υπηρεσίες και την υπηρεσία ασύλου που υπολειτουργεί.

Αναγνωρισμένοι πρόσφυγες αντιμετωπίζουν μια κατάσταση που τους προσβάλει και τους αδικεί διότι τους βγάζουν συνειδητά στον δρόμο, επισήμανε ο βουλευτής. Είναι ξεκάθαρη στρατηγική και πολιτική της ΝΔ, τόνισε, καθώς δημιουργεί κοινωνικό αυτοματισμό και δείχνει έτσι ότι και γι’ αυτούς που έχουν ισχυρά δικαιώματα ο βίος τους θα είναι αβίωτος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL