Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Θα παρακολουθούμε στενά το θέμα του εμβολιασμού 350 παιδιών στη Δομή φιλοξενίας Προσφύγων

Το κλιμάκιο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σημειώνει ότι θα παρακολουθεί στενά το θέμα του εμβολιασμού 350 παιδιών στη Δομή φιλοξενίας Προσφύγων της πόλης μέχρι την επίλυσή του

Όπως επισημαίνει σε Δελτίο Τύπου της ΕΛΜΕ Καβάλας, που δημοσιοποιήθηκε μετά από επίσκεψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της στη Δομή φιλοξενίας Προσφύγων της πόλης μας, καταγράφονται ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία 350 παιδιά παραμένουν ανεμβολίαστα στη Δομή φιλοξενίας Προσφύγων Καβάλας.

Αποτέλεσμα τα ίδια τα παιδιά να στερούνται του δικαιώματος στην εκπαίδευση, αλλά  και να εγκυμονείτε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Παράλληλα όμως θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους και για τη δημόσια υγεία. Ως εκ τούτου, δηλώνουμε την έντονη ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν στη Δομή ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής που η Νέα Δημοκρατία ασκεί στο προσφυγικό.»

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι «Για τους παραπάνω λόγους, κλιμάκιο του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας επισκέφτηκε τον Νομίατρο Καβάλας και, αφού του εξέθεσε την κατάσταση, ζήτησε την όσο το δυνατόν άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Από την πλευρά του Νομιάτρου, μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), δόθηκε η διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα γίνουν οι εμβολιασμοί σε 350 παιδιά στη Δομή φιλοξενίας Προσφύγων Καβάλας , δεδομένου ότι έχει ήδη γίνει η προμήθεια των εμβολίων.

Δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε στενά το θέμα μέχρι την επίλυσή του και ελπίζουμε ότι με την επανασύσταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν θα προκύψουν στο μέλλον παρόμοιες δυσλειτουργίες.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις