Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ά.Βαγενά: Η ΝΔ αφού "περιπλάνησε" το προσφυγικό από υπουργείο σε υπουργείο ακολουθεί το δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΜΠΕ

«Η ΝΔ ήταν ξεσήκωνε τις τοπικές κοινωνίες εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς της σε σχέση με το προσφυγικό. Ερχόμενη, όμως, αντιμέτωπη στην πράξη με τη "σκληρή" πραγματικότητα, αναγκάζεται να ακολουθήσει επιλογές, που πριν κατακεραύνωνε», σημειώνει η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Η ΝΔ αφού "περιπλάνησε" το προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα από υπουργείο σε υπουργείο, αποφάσισε για άλλη μία φορά να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ, επανιδρύοντας το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, που η ίδια κατήργησε», σχολιάζιε η βουλευτρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννα Βαγενά.

Η ίδια προσθέτει ότι «η ορθότητα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά, μετά από τον τομέα της Οικονομίας, τώρα και στον τομέα της Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Παράλληλα, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η ΝΔ ήταν αυτή που ξεσήκωνε τις τοπικές κοινωνίες εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς της σε σχέση με το προσφυγικό - μεταναστευτικό. Ερχόμενη, όμως, αντιμέτωπη στην πράξη με τη "σκληρή" πραγματικότητα, αναγκάζεται να ακολουθήσει επιλογές, που πριν κατακεραύνωνε μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν δικές της».

«Ευχόμαστε στον νέο υπουργό, κ. Μηταράκη, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και ελπίζουμε η επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου να είναι από εδώ και πέρα χωρίς περιπέτειες», προσθέτει η Άννα Βαγενά.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις