Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
«Γαλάζιες» αντιδράσεις για τη δημιουργία δομής προσφύγων στο Κυψελοχώρι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Γαλάζιες» αντιδράσεις για τη δημιουργία δομής προσφύγων στο Κυψελοχώρι

Φωτογραφία αρχείου

Σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών με όλους τους εμπλεκομένους, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 5 το απόγευμα με θέμα τη δημιουργία δομής προσφύγων στο Κυψελοχώρι του Δήμου Τεμπών.

Τα… όργανα άρχισαν από χθες όταν στην Αθήνα όταν κλήθηκαν σε σύσκεψη οι Βουλευτές της Ν.Δ στο νομό  Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σφοδρή αντίδραση από τους βουλευτές οι θεωρούν ότι κάτι τέτοιο προφανώς φανερώνει την ανακολουθία της κυβέρνησης και κάτι τέτοιο προφανώς θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις. Η δημιουργία δομής στο Κυψελοχώρι εντάσσεται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για δημιουργία νέων δομών προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά.

Την ίδια ώρα μιλώντας στην larissanet o Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης δήλωσε ότι «Δεν θέλουμε και δεν συμφωνούμε με καμία δημιουργία δομής στο δήμο Τεμπών. Επιφυλασσόμαστε να αντιδράσουμε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Ποιοι Θα συμμετέχουν στην σύσκεψη

Η σύσκεψη θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Εσωτερικών. Σε αυτή θα συμμετέχουν ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο  υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής,  ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλος Γεωργιάδης.

Στη σύσκεψη επίσης θα συμμετέχουν οι Βουλευτές της Ν.Δ στο νομό   Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου καθώς και ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα συμμετέχει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλο αυτό το διάστημα παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί του αντιθέτου γινόταν εργασίες στο στρατόπεδο στο Κυψελοχώρι.

Πηγή: larissanet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL