Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C24.5°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C20.3°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.5°C
5 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.8°C23.5°C
4 BF 31%
Χ. Φωτιάδης: Η ΝΔ είναι σαν να θέλει να εκδικηθεί τους πρόσφυγες (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ. Φωτιάδης: Η ΝΔ είναι σαν να θέλει να εκδικηθεί τους πρόσφυγες (Ηχητικό)

Για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης και υποδοχής προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2 στο οποίο συμμετείχαν για δεύτερη μέρα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο μίλησε Στο Κόκκινο ο Χρήστος Φωτιάδης, ο οποίος είναι γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Ο κ. Φωτιάδης στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε «σπάσαμε την αμηχανία που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες στέλνοντας ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης απέναντι σε όλες αυτές τις μισαλλόδοξες και ρατσιστικές φωνές που δυστυχώς ακούμε σε διάφορες περιοχές της χώρας».

Οι πρόσφυγες μας κοίταγαν κουρασμένοι και με έκπληξη όταν κατάλαβαν γιατί είμαστε εκεί, σημείωσε ο κ. Φωτιάδης, ο οποίος επισήμανε τις ευθύνες της ΝΔ για το κλίμα ξενοφοβίας το οποίο έχει δημιουργήσει και προσπαθεί να διαχειριστεί τώρα το προσφυγικό ζήτημα με μια σκληρή ακροδεξιά ατζέντα. Επισήμανε ότι με όσα κάνει και νομοθετεί (εκκένωση καταλήψεων, κατάργηση ΑΜΚΑ, κ.ά.) η κυβέρνηση είναι «Είναι σαν να θέλει να εκδικηθεί όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Νιώθω υπερήφανος για το πως διαχειρίστηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το προσφυγικό με ανθρωπιά και αλληλεγγύη, εξήγησε ο κ. Φωτιάδης.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/711610336&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL