Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που χτύπησε μετανάστη στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος (Video)

Επείγουσα έρευνα διατάχθηκε από την αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό βιαιοπραγίας αστυνομικού σε βάρος μετανάστη, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αρχικά, το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του, χρήστης του twitter, ο οποίος, σύμφωνα με όσα αναφέρει, είναι αδελφός του μετανάστη προσθέτοντας ότι ο αστυνομικός χτυπάει τον αδελφό του.

Ο ίδιος σημειώνει ότι πριν προχωρήσει στην ανάρτηση επικοινώνησε και με τις αρχές του αεροδρομίου καταγγέλλοντας τη βιαιοπραγία.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί περιστατικό που απεικονίζεται σε βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο, με συναφή καταγγελία για βιαιοπραγία αστυνομικού σε βάρος αλλοδαπού, στο αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος"», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο